Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Dit geloof je niet!
150 actieve leden
         

Korting bij VerVier financiële dienstverlening

Tot 50% korting op de advies- en onderhoudskosten van jouw AOV

Sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering via onze partner VerVier dan ontvang je als lid tot 50% korting op de advieskosten en doorlopende onderhoudskosten.

Afsluitkosten vanaf € 195,--

VerVier is een vernieuwende naam in de financiële dienstverlening. VerVier is groep van ervaren en zelfstandige tussenpersonen. Onder de naam VerVier staan zij garant voor een gedegen aanpak die draait om vertrouwen en kennis. Gebaseerd op jarenlange ervaring in hypotheken, verzekeren en vermogensopbouw. Hierdoor beschikken ze over de juiste expertise zodat wij voor jou één aanspreekpunt in de financiële dienstverlening zijn.

Het Horecacollectief werkt op diverse manieren samen met VerVier. Zo hebben wij tot 50% korting kunnen bedingen op de advieskosten en doorlopende administratiekosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Afsluitfee aanvraagtraject arbeidsongeschiktheidsverzekering.

  • € 295,00 execution only met telefonische uitleggesprek i.p.v. € 545,00
  • € 495,00 adviesgesprek AOV specialist i.p.v. € 795,00

Bij execution only heeft u de kennistoets positief afgelegd of gebruik gemaakt van een telefonisch gesprek waarin begrippen, fiscaliteiten en mogelijkheden met u zijn doorgenomen
(let op, dit is geen adviesgesprek t.a.v. jouw situatie)

Doorlopende fee arbeidsongeschiktheidsverzekering per kalenderjaar.

  • € 95,00 alleen administratie i.p.v. € 195,00
  • € 195,00 serviceabonnement i.p.v. € 395,00

In het serviceabonnement zit naast administratie en beheer ook contact AOV specialist en begeleiding bij arbeidsongeschiktheid.

Wijziging intermediair AOV met provisie

Heb je al een AOV en ben je tevreden met jouw huidige AOV of kun je door medische redenen niet oversluiten, dan kunnen wij jou toch voordeel aanbieden.
Loopt jouw AOV in de provisie dan kunnen wij regelen dat daar 5% vanaf gaat. Betaal je nu €3.000.- per jaar dan is €150.- toch makkelijk verdiend. Download onderstaand formulier:

Click hier voor formulier AOV met provisie

Wijziging intermediair AOV zonder provisie

Heb je een AOV zonder provisie en betaal je jaarlijks een abonnement aan jouw tussenpersoon. Via het Horecacollectief kun je al een abonnement nemen vanaf 95.- per jaar. Download onderstaand formulier: 

Click hier voor formulier AOV zonder provisie

IN BEIDE GEVALLEN BEHOUD JE GEWOON JOUW HUIDIGE POLIS MAAR BETAALT MINDER