Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen
meer voordeel!
150 actieve leden
         

Korting Crowdsite

Gratis promotiepakket bij jouw eerste ontwerpwedstrijd
Crowdsite

Crowdsite is het grootste reclamebureau van Nederland! Start een ontwerpwedstrijd onder ruim 100.000 ontwerpers vanuit de hele wereld. Laat ontwerpers jou inspireren over een bedrijfsnaam of een logo. Profiteer nu van een gratis promotiepakket bij de eerste ontwerpwedstrijd t.w.v. € 59,-!  

Als startende zzp’er wil je natuurlijk direct zo goed mogelijk op de markt komen. Dit kan niet zonder een pakkende bedrijfsnaam en een aansprekend logo. Dit is tenslotte wel hoe klanten zich jou herinneren. Omschrijf je wensen, lanceer de wedstrijd en ontvang binnen enkele uren de eerste ontwerpen van een van onze 100.000 ontwerpers. Geef feedback aan de ontwerpers, zodat het ontwerp helemaal naar jouw wens gemaakt wordt.

Via Crowdsite kan je meerdere wedstrijden starten. Een ontwerpwedstrijd voor een nieuw logo, hierbij misschien ook wel direct ontwerpen voor een visitekaartje. Ben je nog niet uit over een bedrijfsnaam? Laat je inspireren door een brainstorm wedstrijd te beginnen of kijk naar alle andere mogelijkheden die Crowdsite jou kan bieden.

Korting

Om jou alvast op weg te helpen hebben wij een actie voor jou als zzp’er! Bij Crowdsite krijg je een gratis promotiepakket bij de eerste ontwerpwedstrijd t.w.v. € 59,-! Zo krijg jij nog meer ontwerpen binnen die helemaal naar jouw wens en stijl gemaakt zijn! 

Om van de korting van Crowdsite gebruik te maken moet je lid zijn van het Horecacollectief. In jouw account vind je de link naar de actiepagina en kortingscode waarmee je gebruik kunt maken van de korting.

Naast deze korting profiteren leden van het Horecacollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen