Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen
meer voordeel!
150 actieve leden
         

Korting bij Fietsenvandezaak.nl

Tot 25% korting op e-bikes en fietsen
Fietsenvandezaak.nl

Fietsen is gezond! Koop nu een e-bike of fiets met aantrekkelijke korting.

In samenwerking met FietsenvandeZaak.nl biedt het Horecacollectief je nu de mogelijkheid om een nieuwe fiets aan te schaffen met een zeer aantrekkelijke ledenkorting! In de besloten webshop vind je een uitgebreide collectie van de bekende topmerken; van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen. De kortingen lopen op tot wel 25%!

Fietsenstunt.nl

De onmisbare service en garantie is prima geregeld, want je koopt je fiets gewoon rechtstreeks bij Fietsenstunt.nl! Fietsenstunt is een van de grootste online aanbieders van fietsen en e-bikes in Nederland. Fietsenstunt.nl is met de webwinkel, drie fysieke winkels, meer dan 100 servicepunten en service aan huis, een betrouwbare en professionele organisatie voor de aanschaf van je nieuwe fiets of e-bike.

Daarnaast kan je zelf bepalen of je jouw nieuwe fiets thuis laat bezorgen, afhaalt in één van onze winkels of bij één van de 20 afhaalpunten in de gehele Benelux. Zo bieden wij een uitgebreide keuze én kan je zelf de bezorgwijze kiezen die je het prettigst vindt. Bovendien levert Fietsenstunt.nl je fiets gratis en 100% rijklaar bij je thuis af en bijbestelde accessoires worden gratis op je fiets gemonteerd!

Log in en profiteer direct van de exclusieve kortingen, bovenop de toch al scherpe verkoopprijzen van Fietsenstunt.nl. Wij wensen je alvast heel veel fietsplezier!

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je advies voordat je een fiets koopt, neem dan contact op met:

Fietsenstunt.nl
Dr. C.J.K. van Aalstweg 8
1625 NV Hoorn
Telefoon - 0228-85401
E-mail - service@fietsenstunt.nl

Korting

Ben je lid van het Horecacollectief? Dan krijg je tot wel 25% korting op een nieuwe e-bike of fiets. De link naar de actiepagina vind je in het afgeschermde gedeelte van de website.

Naast deze korting profiteren leden van het Horecacollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen