Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen
meer voordeel!
150 actieve leden
         

Korting bij Fitnessclub Nederland

10% korting op alle abonnementen
Fitnessclub Nederland

Bewegen is gezond! Als horeca ondernemer ben je hard aan het werk en misschien schiet gezond leven er soms bij in. Fitnessclub Nederland biedt met deze mooie korting een extra stimulans om te gaan sporten.

Fitness is een uitstekende manier om met je lijf bezig te zijn. Of je nou je conditie of je contouren wilt verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zul je merken dat je spieren sterker en je silhouet strakker wordt.

Doelen bereiken

Om jouw doelstellingen continu te verbeteren, wordt er een persoonlijk programma gemaakt bij de eerste introductieles bij de vestiging naar jouw keuze van Fitnessclub Nederland. Na afloop plannen we een tweede afspraak in zodat jij optimaal begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken een afspraak om je voortgang goed in de gaten te houden en zo nodig aan te passen.

Vestigingen

Fitnessclub Nederland heeft vestigingen o.a. in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Helmond, Monnickendam, Schagen, Tiel, Vaartbroek (Eindhoven), Vught en Zaltbommel. Geef je keuze aan op het inschrijfformulier.

Korting

Ben je lid van het Horecacollectief? Dan krijg je 10% korting op een abonnement. Direct starten en gebruik maken van deze korting? Meld je dan aan met het formulier via deze link. De kortingscode vind je in het afgeschermde gedeelte van de website.

Naast deze korting profiteren leden van het Horecacollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Om gebruik te maken van de korting van Fitnessclub Nederland dien je lid te zijn van het Horecacollectief. Log in op je account en vul de kortingscode in op het inschrijfformulier.