Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen
meer voordeel!
150 actieve leden
         

Korting bij Leds Go Led

10% korting op verlichting
Leds Go Led

Met LED-verlichting van Leds Go Led verlicht je niet alleen je bedrijf, maar ook je lasten. Word lid van het Horecacollectief en ontvang 10% korting.

Bespaar dubbel op jouw energierekening

Leden van het Horecacollectief ontvangen 10% korting op hun bestelling bij Leds Go Led.

Verlicht je bedrijf en lasten met LED-lampen

Creëer een prettige sfeer en bespaar energie. Vervang jouw halogeen spotjes bijvoorbeeld voor GU10 LED spotjes en bespaar tot 90% op jouw energie. Een LED lamp brandt 30.000 uur tot hij nog 90% van zijn originele lichtopbrengst geeft. Je hoeft dus bijna nooit meer lampen te vervangen.

Besparen én maatschappelijk verantwoord ondernemen

Natuurlijk kun je ook in jouw bedrijf besparen door over te stappen op LED verlichting. Naast het feit dat je recht hebt op belastingvoordeel, ben je ook meteen maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. 

Magazijn of kantoor met TL-verlichting?

De experts van Leds Go Led zeggen wel eens dat het geld aan het plafond hangt. Natuurlijk valt het niet vanzelf uit de lucht. Je hoeft alleen maar de TL-lampen te vervangen voor LED TL-buizen of panelen. Met besparingen tot 65% is de investering in 95% van de gevallen binnen de garantietermijn van 3 jaar terugverdiend. Dit is kortom investeren zonder risico.Voor iedere euro die je investeert verdien je er 6 terug

Dat betekent: een rendement van wel 600%! Hierin is nog niet eens meegenomen dat LED-verlichting ook nog veel langer mee gaat. Je bespaart dus ook op onderhoud- en vervangingskosten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO wordt steeds belangrijker als moderne ondernemen. De overheid en grote ondernemingen doen liever zaken met leveranciers die serieus omgaan met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het hebben van een duurzame verlichting sluit hier naadloos op aan. Iedereen die jouw bedrijf binnenstapt kan de verlichting zien. Het wordt op deze manier wel erg makkelijk om een groen imago te creëren. Een imago dat je zal helpen om wél zaken te doen met die ene grote klant.

Belastingvoordeel

De overheid is blij met bedrijven die investeren in energiebesparende maatregelen. Om deze investeringen te stimuleren zijn er fiscale voordelen bedacht. Zo ook voor LED-verlichting. Natuurlijk moet de verlichting aan bepaalde eisen voldoen. Alle LED lampen van Leds Go Led vallen binnen deze normen en eisen van de overheid. In de meeste gevallen zijn zij al een stuk verder in de ontwikkeling.

Als je investeert in LED-verlichting dan kom je in aanmerking voor de EIA en de KIA.

Korting

Leden van het Horecacollectief krijgen 10% korting op hun aankoop.

Naast deze korting profiteren leden van het Horecacollectief verder van:

 • Professionele horeca helpdesk
 • Fiscale helpdesk
 • Juridische service
 • Incasso service
 • Hypotheek helpdesk
 • Factoring helpdesk
 • Payroll service
 • Pensioen helpdesk
 • Verzekeringshelpdesk
 • Modelcontracten
 • Downloads
 • Collectieve kortingen

Om gebruik te kunnen maken van 10% korting bij Leds Go Led dien je lid te zijn van het Horecacollectief. De kortingscode vind je in het beveiligde gedeelte van de website.