Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen
meer voordeel!
150 actieve leden
         

Korting MoveMove-tankpas

9 maanden gratis tankpas voor tanken, parkeren en meer

Wil jij ook profiteren van de samenwerking van het Horecacollectief met MoveMove? Onze leden ontvangen de MoveMove tankpas 9 maanden gratis en kunnen daarmee onder meer tanken bij alle tankstations in Nederland en elektrisch laden.

Met MoveMove kun je standaard tanken bij alle tankstations in Nederland. Ook bieden we je extra diensten: tanken in het buitenland, elektrisch laden, OV, OV-fiets, parkeren, wasstraat en autovloeistoffen. Zo heb je alle zakelijke reiskosten overzichtelijk op één factuur voor maximale btw-teruggave.

Onze voordelen op een rij


Overal tanken en elektrisch laden

MoveMove is onderdeel van MultiTankcard (MTC). Het MTC-logo zie je bij alle tankstations in Nederland als geaccepteerd betaalmiddel.
Tank overal in Nederland en bij DKV tankstations in Europa. En met onze laadsleutel laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland.

Betaal de werkelijke pompprijs

Bij MoveMove betaal je in Nederland steeds de daadwerkelijke prijs die wordt berekend bij de pomp. Tanken bij een goedkoper tankstation betekent direct een besparing op de kosten.

Al je reiskosten op één factuur

Alle reiskosten op één maandelijkse of wekelijkse factuur. De factuur kun je direct uploaden in de boekhouding of forwarden naar je boekhouder.

Kies je eigen vervoer

MoveMove gebruik je eenvoudig voor tanken, elektrisch laden, OV en fiets.

Alles voor een vast bedrag

Voor slechts € 5,95 per maand exclusief btw (in 2019; € 6,95 per 1-1-2020) maak je gebruik van al onze diensten: tanken, laden, OV, OV-fiets, parkeren, wasstraat en autovloeistoffen. Je kunt de tankpas via deze link bestellen.

Aantrekkelijke voorwaarden

Geen eenmalige kosten, geen kosten per transactie en we zijn per maand opzegbaar!
Standaard limiet van € 150 per dag en € 750 per maand.

Meer uitleg nodig?

Je kunt ons bellen tijdens kantooruren op 023 201 62 01 of stuur een bericht naar klantenservice@movemove.com

Korting

Leden van het Horecacollectief maken 9 maanden gratis gebruik van de tankpas voor alle diensten. In het afgeschermde gedeelte van de website vind je een link naar de kortingspagina. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Naast deze korting profiteren leden van het Horecacollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen