Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen
meer voordeel!
150 actieve leden
         

Korting op Samsung producten

Hoge kortingen, rechtstreeks via Samsung bestellen

Wij hebben samen met Samsung een online aanbod samengesteld. Bestel nu met hoge korting de laatste smartphones, televisies en meer.

Shop nu jouw favoriete Samsung producten met korting

Samsung heeft een interessant aanbod samengesteld voor ondernemers. Met veel hoge kortingen kun je op een voordeligere manier de nieuwste producten van Samsung zelf ervaren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe smartphone? Check dan eens de allernieuwste Samsung Galaxy S9. Een indrukwekkende telefoon met veel nieuwe opties. 

Synchroniseer met al je Samsung apparaten

Heb je meerdere Samsung apparaten? Een foto op je telefoon synchroniseer je simpel en snel via je Samsung account met al je Samsung apparaten. Na een drukke dag op het werk plof je neer op de bank met je tablet in de hand. Je bekijkt nog even het laatste nieuws en scrolt nog eens rustig door de foto's die jij die dag met je smartphone hebt gemaakt. Omdat ze goed gelukt zijn, deel je ze graag met de rest van je familie, synchroniseer simpel je tablet ook met je Samsungtv en bekijk de foto's in een groter formaat. Nieuwsgierig? Bekijk alle mogelijkheden van de Samsung producten en kijk welk product het beste bij jou past.

Beleef het zelf

Word lid van het Horecacollectief en maak gebruik van de aanbieding op indrukwekkende nieuwe Galaxy S9 of een van de vele andere Samsung producten.