Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen
meer voordeel!
150 actieve leden
         

Korting bij TimeChimp

Probeer 14 dagen gratis en krijg 6 maanden cadeau
TimeChimp

TimeChimp is ideaal voor zzp'ers. Uren, uitgaven en ritten registreren, snel facturen opmaken én laten betalen, een directe koppeling met je boekhoudpakket en meer. Meld je aan en profiteer van 50% korting als lid van het Horecacollectief!

De meest complete urenregistratie voor zzp'ers

Eenvoudig uren, uitgaven en ritten registreren waar en wanneer je maar wilt. O.a. via onze mobiele app. Bespaar tijd en houd inzicht in je onderneming. Ook ideaal om uren bij te houden voor de Belastingdienst.

Maak eenvoudig offertes en facturen op en verstuur direct

Met TimeChimp kun je simpel offertes en facturen opmaken en direct versturen. Voeg meteen een iDEAL-link toe voor een snelle betaling. Zo wordt factureren een fluitje van een cent!

Registreer eenvoudig je uren, altijd en overal

Registreer eenvoudig uren, uitgaven en ritten en houd je administratie op orde. Via de mobiele app kun je altijd en overal registreren, ook onderweg. Op die manier behoud je het overzicht in je onderneming zonder moeite!

Korting

Als lid van het Horecacollectief hebben wij speciaal voor jou een actie. Activeer je abonnement en profiteer van 50% korting op de eerste 12 maanden. Probeer 14 dagen gratis en krijg 6 maanden cadeau.

Om van de korting van TimeChimp gebruik te maken moet je lid zijn van het Horecacollectief. In jouw account vind je de link naar de actiepagina waarmee je gebruik kunt maken van de korting.

Naast deze korting profiteren leden van het Horecacollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen