Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen
meer voordeel!
150 actieve leden
         

Korting Wezp

12 maanden lang 15% korting op je boekhouder
Wezp

Wezp is de voordelige online boekhouder voor zzp’ers. Geen onnodig werk en ingewikkeld gedoe. Maar een slimme en handige boekhoudservice All-in al voor € 39,- pm. Leden van het Horecacollectief krijgen 15% korting.

Voor zzp’ers die geen stress willen hebben van hun administratie en belastingen. Niet zelf facturen en bonnetjes willen boeken. Hun boekhouding graag volledig uit willen besteden en moeiteloos op orde willen houden. Op zoek zijn naar goede ervaren boekhouders die je zonder extra kosten adviseren en begeleiden. Gebruik maken van de vele voordelen en het gemak van een online platform.

Voor hen is er nu de innovatieve boekhoudservice van Wezp. Ontwikkeld met en voor zzp’ers zoals jij.

Abonnementen

WEZP ZZP Small – €39,- p/m
WEZP ZZP Boekhoudservice – €49,- p/m
WEZP ZZP Extra – €59,- p/m

De prijs van Wezp is gebaseerd op het aantal bonnetjes en facturen. Alle abonnementen zijn bedoeld voor dienstverlenende zzp'ers met een eenmanszaak. Wezp is niet bedoeld voor retail- en  im- en exportbedrijven. Wezp houdt de hele administratie voor je bij en maakt aan het eind van het jaar een Balans en Winst & Verliesrekening. De BTW aangifte en de aangifte inkomstenbelasting worden door Wezp ingevuld, gecontroleerd en na jouw akkoord verstuurd naar de belastingdienst. Alle abonnementen zijn inclusief gebruik van het platform (App, upload, documenten, facturen maken) en een eigen inlog in het boekhoudprogramma waar Wezp mee werkt.

Om efficiënt te kunnen werken is het erg belangrijk dat je een aparte bankrekening gebruikt of gaat gebruiken voor al je zakelijke uitgaven.

Korting

ALL In leden van het Horecacollectief ontvangen gedurende 12 maanden 15% korting op de abonnementen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 085 0408 410, service@wezp.nl of WhatsApp 06 2423 9692. Wil je Wezp eerst gratis uitproberen? Neem contact met ons op!

Naast deze korting profiteren leden van het Horecacollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen