Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen
meer voordeel!
150 actieve leden
         

Over ons

Via het Horecacollectief helpen wij ondernemers in de horeca op weg naar een profession(e)el(er) en een gezond(er) bedrijf. Dit doen wij samen met regionale en landelijke partners. De partners van ons netwerk helpen je graag op weg en geven jou kortingen op hun diensten en producten.

Wie zit er achter het Horecacollectief?

Geen strijkstok

Wij willen dat ondernemers maximaal kunnen profiteren van het aanbod: je betaalt niet voor niets een lidmaatschap. Daarom geven we het voordeel 100% terug aan de leden van ons collectief. Wij werken niet met een beloningsstructuur waarbij we, naast het lidmaatschap, ook nog iets verdienen aan de partijen waar we mee samenwerken.

 

Belangenbehartiging

Het behartigen van de belangen van ondernemers in de horeca staat bij ons hoog in het vaandel. Met jouw deelname steun je ons, maar bovenal jezelf. Want meer leden betekent een betere onderhandelingspositie en dus betere deals. Ons motto is niet voor niets: "Samen meer voordeel"!

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk in de horeca.

Heb je vragen of een goede tip? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Ons team bestaat uit:

Frank Baltes

Frank is actief als projectcoördinator voor zowel het Horecacollectief als voor Ikwordhorecaondernemer.nl. Frank is een voormalig ondernemersadviseur van de Kamer van Koophandel en naast projectleider ook als adviseur actief binnen het Startersloket. Het Startersloket ondersteunt gemeenten, het onderwijs en het bedrijfsleven bij het creëren van een gezond ondernemersklimaat.

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van ikwordzzper.nl, waarmee hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatform. Ook is hij initiatiefnemer van Het Ondernemerscollectief. Het succes van deze platformen heeft er toe geleidt dat er soortgelijke initiatieven worden opgestart die zich richten op specifieke branches, waaronder nu dus ook de Horecabranche!

Marijke Adema

Marijke is onze contentmanager en redacteur. Met haar journalistieke achtergrond schrijft, plaatst en redigeert zij met name nieuws, blogs, dossierpagina's, kennisartikelen en nieuwe content om jou als horecaondernemer beter op weg te helpen. Daarnaast helpt zij onze partners bij het invullen van nieuwe content zoals whitepapers.

Cheryl Dekker

Cheryl is onze commercieel medewerker. Zij biedt voornamelijk ondersteuning in de dienstverlening naar onze leden van de collectieven Het Ondernemerscollectief en Het Horecacollectief. Zij is regelmatig achter de chat te vinden om het klantcontact via alle platformen in goede banen te leiden. Ook zij heeft gewerkt bij dezelfde bank als Martijn en vooral veel ervaring in managementondersteuning en klantcontact.